VOORBEREIDING

 

ROUTE UITSTIPPELEN EN ROUTEBOEK

     

ROUTE MAKEN

 

Voor de reizen die ik met mijn Jeep door Europa maak, stippel ik altijd zelf de routes uit en dat heb ik nu ook voor de Rocky Mountains gedaan. Dat blijkt toch even wat anders te zijn dan een rit door bijvoorbeeld de Vogezen. Ik moet nu rekening houden met een camper van ruim 9 meter lang en bijna 3 meter breed. Dat zijn wat grotere maten dan die van m'n Jeep, dus de kleine weggetjes die ik gewend ben, moet ik nu voorbijrijden.

 

 

 

 

 

Omdat we soms een paar dagen in een nationaal park verblijven, waar dus geen supermarkten zijn, is er regelmatig een grote plaats in de route opgenomen. Hier kunnen we eventueel proviand en andere benodigdheden inslaan.

   

 

CAMPINGS

 

Het is niet de bedoeling om per dag een RV Park of Campground te plannen. Afhankelijk van wat we onderweg aan bezienswaardigheden tegenkomen, zullen we eind van de dag de camper op een van deze kampeerplaatsen parkeren om te overnachten of er eventueel een paar dagen te blijven.

 

 

 

 

 

De Campgrounds zijn eenvoudige gelegenheden waar je met de camper kan overnachten. Deze hebben meestal weinig voorzieningen, maar die heb je ook niet nodig omdat je toch alles aan boord hebt. De RV parken zijn wel volledig uitgerust, voorzien van alle hook-ups en daardoor geschikt om er eventueel meerdere dagen te verblijven.

   

 

NAVIGATIE

 

De gehele route heb ik met Tyre gemaakt en heb deze in kleinere delen gesplitst. Deze zet ik in mijn navigatie-systeem, waar de routes in een archief opgeslagen worden.

   

 

ROUTEBOEKEN  

Van elk deel van de route is een routeboek met deelkaarten gemaakt. Op deze kaarten zijn alle navigatiepunten aangegeven, zoals de RV parken, Campgrounds en Nice Spots die op de route liggen, voorzien van de onderlinge afstanden, de nodige info en bezienswaardigheden.

     
TERUG   TOP