Lake Coeur D'Alene Scenic Byway

     
van : Harrisson (Idaho)
naar : Spokane (Washington)
afstand : 59 mijl / 94 km
 

Blauwe lucht en weinig wind, dus kunnen we ontbijten aan het meer. Het is heel stil op het water, alleen een vissertje probeert in zijn bootje wat te vangen in het Lake Coeur D'Alene.


Wij rijden deze morgen noordelijk, over een prima weg met prachtige uitzichten over het meer. Veel zomerverblijven aan het water en kleine jachthaventjes. Er is nog weinig bedrijvigheid. Uiteindelijk verlaten we de mooie route langs het meer, niet voor niets de Lake Coeur D'Alene Scenic Byway genoemd, om de Interstate 90 op te draaien. Ook vanaf de snelweg is het water nog een poos te zien. Het is geen straf om de Interstate te rijden. Het is niet druk en de weg leidt door een glooiend landschap.

 
 
Lake Coeur D'Alene
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vlak voor Spokane verlaten we de Interstate, gaan Propaan tanken en benzine. Met beide tanks vol kunnen we weer een poosje vooruit.

 
 

De KOA campground van Spokane voor deze nacht ligt niet aan het water, maar ....... aan de spoorlijn. Met veel lawaai komt er soms een trein voorbij. De camping ligt op 611 meter hoogte.

 
 
 
iedereen zorgt dat de camping schoon blijft
 

TERUG

 

< VORIGE DAG

 

dag 18

 

VOLGENDE DAG >

 

TOP