Lake Pend Oreille, Clark Fork River en de Cabinet Gorge Dam

     
van : Hope (Idaho)
naar : Libby (Montana)
afstand : 111 mijl / 178 km
 

's Morgen lopen er twee hertje over de camping en even later ook onderweg langs de route. Mooi, zoals ze nieuwsgierig staan te kijken. We gaan eerst naar "Jess" die een noodreparatie aan het gebit van Hans heeft uitgevoerd. Het is een bijzondere vrouw, ze leverde prima werk en we hebben erg gelachen.

Langs het Lake Pend Oreille en de Clark Fork River vervolgen wij onze route. Het is prachtig rijden langs het water en het is prima zomerweer. Bij de Cabinet Gorge Dam treffen we het, er wordt gespuid. Met veel geweld komt het water door de spuigaten.

Even later slaan we opnieuw af naar het noorden, langs de Bull River en het Bull Lake. We zijn nu in de staat Montana en weer in de Mountain Time Zone. Hier zien we ook het eerste "Bear Aware" bord, we kunnen dus beren tegenkomen !

 
 
Lake pend Oreille
 
Nog even naar Jess in Sandpoint.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Wilde Jasmijn
 
 
 
 
 
 
 
 
Wilde Margrieten
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Wilde Klaver
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We besluiten door te rijden naar de Good Sam campground in Libby en de volgende dag terug te rijden naar de Kootenai Falls en de Swinging Bridge. Ook op deze campground krijgen we een leuke plek, met zon en schaduw en we zetten meteen de bbq klaar. Deze camping ligt op 635 meter hoogte.

 
 

TERUG

 

< VORIGE DAG

 

dag 20

 

VOLGENDE DAG >

 

TOP