We gaan verder naar het zuiden

     
van : Great Falls (Montana)
naar : Helena (Montana)
afstand : 107 mijl / 171 km
 

Deze morgen helaas opnieuw grijze lucht en een beetje.... regen. Wij gaan ontbijten met pancakes uit de Kamper Kitchen met Maple syrup en Chokecherry syrup. De camper wordt een beetje uitgeveegd, want er is veel modder binnengelopen de laatste dagen. Ook deze morgen hebben we een camping met "stromend water", het regenwater gutst over de kampeerplekken. Om te ontkoppelen is dat niet fijn. Als het zo blijft dan misschien toch laarzen aanschaffen ?
 
We vertrekken en gaan eerst naar het postkantoor en vervolgens benzine tanken. Het is 46 graden Fahrenheit en dat is minder dan 9 graden Celsius !
 
Onze weg gaat over de Interstate 15 en deze ligt naast de Missouri River. We zien al gauw een hert langs de weg. Zo nu en dan nemen we de secundaire weg en bij de Hardy Bridge houden we een koffiestop. Het regent nog steeds. Hier blijkt dat het achterste dakluik kapot is, een stuk ervan ligt op het bed. Niet fijn als het regent. Provisorisch met plastik een noodreparatie uitgevoerd. Het luikje moet vervangen worden.
 
We rijden verder, met regen, langs een prachtige route langs de Missouri, tussen en over rotsachtige bergen. Aan de oever van de rivier zien we een Bald Eagle, een machtig mooie vogel.
 
In de stad Helena gaan we naar D&D RV om het dakluik te laten repareren. Erg vriendelijke mensen staan ons te woord en klimmen op het dak. Binnen no-time zijn we voorzien van een nieuw luikje tegen redelijke prijs. We kunnen droog slapen.

 
 
Great Falls
 
 
 
 
 
 
 
 
Missouri River
 
 
 
 
American Pelicans in de Missouri River

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
in Helena wordt een nieuw dakraam op de camper gemonteerd.
 
Er is genoeg "oud spul" te koop in Amerika.
 

We rijden iets terug naar het noorden, naar de Good Sam camping Lincoln Road RV Park. Deze camping ligt op 1.150 meter hoogte.

 

TERUG

 

< VORIGE DAG

 

dag 27

 

VOLGENDE DAG >

 

TOP