langs de snake river naar het zuiden

     
van : Jackson (Wyoming)
naar : Montpelier (Idaho)
afstand : 116 mijl / 186 km
 

Deze morgen....strak blauwe lucht en zon! Stond gisterenavond de camping nog stampvol, nu stroomt die weer leeg. Veel mensen kwamen voor het weekend of voor de Rodeo die gehouden werd. Deze morgen hebben we vòòr acht uur al nieuwe buren: Chinezen met een caravan.
 
Wij gaan eerst naar een benzinestation om de band op te pompen. Daar moest echt wel een beetje lucht bij. Dan "on the road again". Vandaag is het zondag en dan zijn er weer meer motormuizen op de weg. Een helm dragen is hier niet verplicht en dat doen ze dan ook bijna allemaal niet.
 
Langs de Snake River rijden we naar het zuiden. Vlakbij de rivier, maar niet aan het water, houden we onze koffie-stop met veel bloemen om ons heen. Het landschap is afwisselend, met bergen, heuvels, landbouw, paarden en koeien.
 
In Afton, beroemd om de grootste Horn Arch, maken we een lunchstop. We trakteren onszelf op een Whopper bij de Burger King. 's Middags rijden we de Salt River Pass van 7.630 voet hoog en de Geneva Summit, die 6.939 voet hoog is. We rijden van Wyoming de staat Idaho binnen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Regelmatig zien we grote koolzaadvelden.
 
 
 
Afton
 
 
 
 
 
 
 
Salt River Pass
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bij de KOA van Montpelier checken we in. Omdat we inmiddels meer dan 32.000 KOA-punten hebben verzameld krijgen we 50 $ korting en betalen slechts $ 4,43. Die KOA-pas is zijn geld wel waard! Deze camping ligt op 1.862 meter hoogte. Tot laat in de avond zitten we buiten bij het kampvuur, na van de BBQ een steak gegeten te hebben.

 
 
 
 

TERUG

 

< VORIGE DAG

 

dag 38

 

VOLGENDE DAG >

 

TOP