We waren net een week terug van onze 2e reis door de Noord Amerikaanse Rocky Mountains en bespraken al waarheen onze volgende reis zou kunnen zijn. Omdat Hans geen zin had om weer zo'n lange vlucht naar de USA te maken, zochten we het iets dichter bij huis.

  

We zijn al een paar keer in Noorwegen geweest en het leek ons een goed plan om daar weer eens naar toe te gaan. We besloten om een uitgebreide rondreis van 7 weken langs de Noorse fjorden te gaan maken: de "Norske Fjorder Tur".

 

 

ROUTE

Na het nodige puzzelwerk, hebben we een mooie route op ons reisplan kunnen zetten: Via Duitsland reizen we naar het noorden van Denemarken, waar we inschepen op de boot van Hirtshals naar Kristiansand in Noorwegen. Vervolgens rijden we langs de zuidkust naar het westen en daarna langs de fjorden en over eilanden naar het noorden. Bij Kristiansund rijden we via een andere route langs de fjorden en door het binnenland van Noorwegen weer naar het zuiden. In Larvik schepen we in voor de overtocht naar Hirtshals, om vervolgens via Denemarken en Duitsland weer op de thuisbasis te eindigen.

 

# info route

   
CAMPER

De reis door Noorwegen maken we met de Adria Coral Plus S-670-SL model 2015

 

# info camper

     
     
     
REISVERSLAGEN

# dagelijks verslag en foto's

     
 

TERUG

 

TOP