7 mei 2016
  
 
  
DAG 1
 
 
 
 

Nadat we gisteren nog even de sluiting van de deur van het woongedeelte hebben laten afstellen, vertrekken we nu echt. Het belooft een prachtige dag te worden, strakblauwe lucht en volop zon. Al gauw is het, ondanks de airco behoorlijk warm in de cabine en dan blijkt dat de airco en de ventilator niet goed werkt. Buiten is het warm, maar binnen nu al 31 graden ! Dat is echt niet fijn.

 

We bellen een lokale Fiat dealer, maar die "werkt niet in het weekend", ook bij de Fiat Pech Assistant krijgen we nul op het rekest "motortechnisch" is er wel te rijden". Dan bellen we de ANWB, we hebben uiteindelijk ook een Camper Pech hulp verzekering gesloten. Uiterst vriendelijk worden we te woord gestaan en binnen 90 minuten is de Wegenwacht op de Parkeerplaats langs de A73, waar wij tussen de trailers uit Litouwen, Oekraïne en Polen staan. Na 3 kwartier moet de monteur ons teleurstellen, hij kan het euvel niet verhelpen. Er zit waarschijnlijk een storing in de software. Advies is om dit bij de Fiat dealer uit te laten lezen. Dat kan dus pas op maandag......

 

Op camping Marisheem in Echt (www.marisheem.nl) vinden we een mooie plek, hier blijven we staan tot maandagmorgen. Buiten is het dan 31 graden.

 
 
 
 
   
     
   
     
   
     
   
 
 
TERUG       dag 1   VOLGENDE DAG >>   TOP