1 oktober 2016
  
 
  
DAG 1
   
 
 
  De dag begint in Nederland met regen, maar als we vertrekken schijnt na de de eerste bocht de zon. We willen vandaag via Venlo naar Koblenz rijden. Maar de A73 richting Venlo is afgesloten, dus wordt de route verlegd via Oberhausen. We kunnen ondanks wegwerkzaamheden op de Autobahn redelijk doorrijden. Als we in de loop van de middag bij de camping in Koblenz aankomen is het er megadruk.....en VOL ! Het blijkt dat men in Duitsland een lang weekend heeft en maandag ook nog vrij is. De hereniging van Oost en West Duitsland wordt gevierd. Dit weekend gaan we Koblenz dus nog niet verkennen, we rijden door op onze geplande Moezelroute.  
 
 
 
   
     
   
     
   
     
   
     
  We rijden langs steile hellingen vol wijngaarden, door pittoreske dorpjes, langs oude kerken en kapelletjes en burchten of de restanten daarvan, hoog op de rotsen.  
     
   
     
   
     
   
     
   
     
  In het plaatsje Burgen vinden we een plekje op de camping. Uitzicht op de Moezel met de langskomende vrachtschepen en passagiersschepen. Aan de overkant een weg en de spoorlijn. Altijd iets te zien dus.  
     
   
     
   
 
 
TERUG       dag 1   VOLGENDE DAG >>   TOP