8 oktober 2016
  
 
  
DAG 8
   
 
 
  De laatste dag van ons "Moezeltripje", we gaan vandaag naar huis. Op de camperplaats van Aken is een broodjesservice: in een klein huisje zijn 's morgens vroeg verse broodjes te koop. Dus we ontbijten met een lekker Duits croissantje. Dwars door de stad Aken rijden we naar het noorden. Nu is het op zaterdag niet druk, maar ook op een drukke door-de-weekse dag moet het goed te doen zijn. Het is zonnig, vandaag geen regen en het wordt zo'n 15 graden. Over secundaire wegen rijden we door landbouwgebied, langs velden en door bossen. Nergens is het echt druk. In Kleef tanken we diesel, dat scheelt ons ruim 10 euro met de prijs in Nederland.  
 
 
 
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
  Met de brug bij Emmerich gaan we over de Rijn, waarna we bij Babberich Nederland weer in rijden. De snelweg gaan we bij Zevenaar op, om die thuis weer te verlaten.  
     
   
     
   
     
   
     
  Het was een fijne week, zo langs de Moezel. Prachtige hellingen vol wijngaarden, mooie schilderachtige dorpen en leuke ervaringen op de campings en camperplaatsen. De Moezel is een schitterende streek met veel bezienswaardigheden. En nooit zagen we zoveel campers in één week ! Het camperen is duidelijk in opmars.  
 
 
TERUG   << VORIGE DAG   dag 8       TOP