3 juli 2017
  
 
  
DAG 32
 
 
 
  De Zweedse vogels zijn vroege vogels.....ook vandaag lieten zij om 03:30 uur al van zich horen. Als wij "ietsjes" later opstaan is het al 20 graden en staat de zon hoog aan de hemel. We laten de camping achter ons en rijden door de stad Eskilstuna naar de doorgaande weg.  
 
 
 
   
     
  Als we de stad uit zijn bereiken we weg 53 en rijden naar het zuiden tot Malmköping, waar we verder gaan op weg 55 naar het noord-oosten.  
     
   
     
   
     
  In Strängnäs kijken we even op de camperplaats bij de jachthaven die midden in de stad ligt. We eten er ons middagbroodje en gaan dan weer verder op onze route naar Stockholm.  
     
   
     
   
     
   
     
  Net weer op de doorgaande weg is er een beetje donkere lucht in aantocht en weldra plenst er doorzichtige vloeistof uit de lucht. Binnen enkele minuten daalt de temperatuur van 23 graden naar 17 graden.  
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
  Het blijft een hele tijd regenen, jammer want we rijden door een erg mooi gebied. Wat later is het 13 graden en kan de lange broek wel weer aan.  
     
   
     
   
     
   
     
  We overnachten op camping Rösjöbaden in Sollentuna, vlakbij Stockholm. Morgen rijden we verder naar de andere camping ten zuiden van Stockholm, want we gaan de stad bezoeken.  
     
   
     
  Vandaag reden we 172 kilometer van Eskilstuna naar Sollentuna.  
     
   
 
 
TERUG   << VORIGE DAG   dag 32   VOLGENDE DAG >>   TOP