8 juli 2017
  
 
  
DAG 37
 
 
 
  Vannacht is het gaan regenen. Er hing al een dreigende lucht en het werd niet een flinke bui, maar gewoon langdurig regen. We worden wakker met die regen en 15 graden. Het regent nog steeds als we vertrekken en naar Söderköping rijden waar we de sluis in het Götakanaal willen bekijken. Söderköping is een leuke plaats, met smalle straatjes en het is vandaag op zaterdag erg druk. Parkeerplaats ? Vergeet het maar. We houden het dus al gauw voor gezien.  
 
 
 
   
     
   
     
   
     
  We rijden verder naar het zuiden over de E22 een prima weg door een zeer afwisselend gebied. Bossen, akkers, weilanden, rotsen, mooie meren en zo nu een dan de inhammen van de kust. De regen wordt langzaam minder.  
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
  In de loop van de dag is het droog geworden en de temperatuur gestegen naar 19 graden. Wij eindigen de dag in Oskarshamn aan de Oostzee. Op Hävslatts Camping vinden we een goede plek voor de nacht. De camping staat goed vol. Men verwacht dat 's avonds veel gasten naar het festival in de stad vertrokken zullen zijn en dat het dus rustig zal zijn.  
     
   
     
   
     
  Onze "campingwandeling" loopt langs het strandje van Kolbergaviken, wat een deel is van het Kalmarsund, dat uitmondt in de Östersjön (de Oostzee).  
     
   
     
   
     
   
     
   
     
  We reden deze dag 247 kilometer, met regen en zonneschijn, van Söderköping naar Oskarshamn.  
     
   
 
 
TERUG   << VORIGE DAG   dag 37   VOLGENDE DAG >>   TOP