19 juli 2017
  
 
  
DAG 48
 
 
 
  We vertrekken vandaag op tijd, want het wordt een warme dag. Als we om 10 uur vertrekken is het al 21 graden. De temperatuur zal vandaag oplopen tot ruim 30 graden. Onze route ligt door de plaatsen Norden en Aurich, vervolgens langs Emden naar Papenburg en de grensovergang bij Meppen.  
 
 
 
   
     
   
     
  Bij Meppen is er een "Umleitung" dus even de route bijstellen. De omleiding blijkt ook over een mooie weg te gaan, de omleiding die tomtom bedacht heeft tenminste en die volgen wij.  
     
   
     
   
     
  Aan het begin van de middag zijn we op Nederlands grondgebied en rijden langs het laatste wild van deze dag, die van de dierentuin in Emmen.  
     
   
     
   
     
  We reden vandaag 262 kilometer van Norddeich in Duitsland naar huis.  
     
   
     
  In 48 dagen reden we door Duitsland, Denemarken, Zweden, Noorwegen en weer terug. Het waren 7463 mooie kilometers. In ons favoriete Noorwegen hadden we veel regen. Daardoor steeg Zweden deze keer in "aanzien" omdat we er prachtig weer hadden. Ook in Denemarken scheen de zon meestal. We hebben genoten van de natuur in alle landen, de bloemen in de bermen, het wild dat we zagen ..... helaas deze reis geen elanden.
    
We gaan de camper schoonmaken en klaarmaken voor onze volgende reis ... naar Zwitserland.
 
 
 
TERUG   << VORIGE DAG   dag 48       TOP