5 september 2017
  
 
  
DAG 32
 
 
 
  Als we vandaag vertrekken is het droog, de lucht is een beetje blauw, is er een beetje zon en is het 16 graden. Vandaag beginnen we met een echte bosrit, weg nr. 48 volgen we tot Bingen am Rhein. Het is met recht de Deutsche Alleenstraβe. Een prachtige route door eeuwenoude bossen en door oude dorpjes.  
 
 
 
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
  Vanaf Bingen am Rhein volgen we weg nr 9 langs de westelijke oever van de Rhein. Het is niet druk op de weg, de campings zijn niet vol en de zon schijnt op de tegenover liggende oever.  
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
  Voorbij de Loreley maken we een koffiestop in Sankt Goar.  
     
   
     
   
     
   
     
  Omdat het niet druk is zijn er voldoende parkeerplaatsen en wij kunnen op een busparking gaan staan. Lekker aan het water een bekertje koffie drinken, met mooi uitzicht. Als we willen vertrekken staat er een mannetje met een scooter voor de camper. Of we maar even parkeergeld voor de busparking willen betalen. Ja, hij had gezien dat we "echt" geparkeerd hadden. LOL, dus we betalen braaf 8 euro.  
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
  Het was even zoeken. maar dan hebben we camperplaats Urmitz aan de Rhein, vlakbij Koblenz toch gevonden. We hebben de één na laatste plaats. Het is inmiddels drukkend warm geworden, zo'n 27 graden. We kunnen dus lang buiten zitten.  
     
   
     
   
     
   
     
   
     
  We reden vandaag 192 kilometer van Annweiler am Trifels naar Urmitz.  
     
   
 
 
TERUG   << VORIGE DAG   dag 32   VOLGENDE DAG >>   TOP