13 mei 2018
  
 
  
DAG 17
 
 
 
  Buiten ontbijten en vertrekken met een zonnetje, wat wolken en 23 graden. Die bewolking neemt snel toe en het wordt steeds grijzer. We rijden vandaag door Nordrhein-Westfalen richting de Rhein, we gaan langzamerhand op huis aan.  
 
 
 
   
     
   
     
   
     
  Bij de plaats Hof drinken we onze morgenkoffie en de regen valt dan met bakken uit de lucht. De temperatuur daalt meteen naar 13 graden en het blijft verder de hele dag regenen en de wereld heeft vele tinten grijs.  
     
   
     
   
     
  Zoveel vocht in de lucht, dat is zo nu en dan door de wolken rijden.  
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
  Het is jammer van de regen, want ook vandaag rijden we door een prachtig gebied. Moeten we dus een keer terug, als de zon weer schijnt. De meeste foto's geven door de regen slechts een matige indruk van de omgeving.  
     
   
     
   
     
   
     
  We bereiken de Rijn en rijden aan de oostzijde stroomafwaarts om bij Bonn over te steken en aan de andere kant stroomopwaarts terug te rijden. We gaan naar de CP in Remagen, deze ligt aan de Rijn en er is nog plaats genoeg.  
     
   
     
   
     
  Aan de overkant van de Rijn is een oud brugdeel te zien van wat vroeger ooit een deel van een brug over de Rijn naar Reemagen was. Aan beide zijden van de rivier zijn de restanten van de brughoofden nog te zien.  
     
   
     
   
     
   
     
   
     
  Als je pas op dag 17 van je reis enige regen van betekenis krijgt, dan mag je niet klagen...... En dat doen we ook niet. Het was toch een fijne dag. We zijn iets eerder gestopt vanwege de regen en nu zien we zo nu en dan een schip over de Rijn voorbij komen. Leuk toch. Morgen verder richting Limburg.  
     
   
 
 
TERUG   << VORIGE DAG   dag 17   VOLGENDE DAG >>   TOP