14 mei 2018
  
 
  
DAG 18
 
 
 
  Vandaag vertrekken we wat later in de morgen en het is dan 17 graden en nog geheel bewolkt. Maar we hebben geluk, we krijgen vandaag geen regen op ons dak. Vanaf Remagen rijden we naar het zuiden, om bij Linz am Rhein af te slaan naar het westen over de 256 en 257 naar Altenahr.  
 
 
 
   
     
   
     
  Het is een mooi bergachtig gebied rondom de rivier de Ahr, met steile wijngaarden. De bewolking hangt laag, wat wel een bijzondere sfeer geeft.  
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
  We rijden door National Park Eifel, met bossen en hoge heuvels en langs de grens Duitsland - België naar Aken.  
     
   
     
   
     
   
     
   
     
  Ten zuiden van Aken rijden we naar Maastricht en het weer knapt aanmerkelijk op! In Limburg rijden we in de zon en is het zelfs 24 graden.  
     
   
     
   
     
   
     
   
     
  We steken de Maas over, de stad Maastricht gaan we later eens bekijken, nu gaan we naar de camperplaats aan de zijarm van de Maas.  
     
   
     
   
     
   
     
   
     
  Op de camperplaats is ruimte genoeg en het is heerlijk zomerweer. Dus...... de barbeque komt uit de berging. Lekker nog een keer buiten eten. Morgen rijden we naar huis.  
     
   
     
   
     
   
     
   
     
  De aanschaf van het stabilisatiesysteem onder de camper is een goede keus geweest. We hebben er elke dag dat we op reis zijn plezier van.  
     
   
     
   
     
   
     
  Weer terug in Nederland en op de camperplaats waar we deze reis zijn begonnen. We hadden geweldig mooi weer en hebben genoten van de mooie landschappen, steden en dorpen van een gedeelte van Duitsland. En we hebben genoeg ideetjes gekregen voor andere, nieuwe routes.  
     
   
 
 
TERUG   << VORIGE DAG   dag 18   VOLGENDE DAG >>   TOP