7 augustus 2018
  
 
  
DAG 54
 
 
 
  We vertrekken van de camping aan de Kleine Belt. Vandaag rijden we het laatste stuk van Denemarken en dat doen we over een gedeelte van de Margrietroute. Een toeristische route die door heel Denemarken loopt. Wij rijden naar Kruså, waar we vlak voor de grens nog een paar boodschappen doen. Wat is het warm, over de 30 graden !  
 
 
 
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
  In Duitsland rijden we via Flensburg en Schleswig over weg 77 naar het zuiden met de airco op stand 3. In Rendsburg is het even zoeken in de wirwar van wegen en bruggen. De kerk met die aparte toren zagen we twee keer, omdat we een rondje hadden gereden.  
     
   
     
  We komen bij het veerpontje over het Nord-Ostsee-Kanaal, kost niets en duurt enkele minuten.  
     
   
     
   
     
   
     
  Aan de andere kant van het kanaal rijden we naar de camperplaats Schachtholm, aan het Nord-Ostsee-Kanaal. Een fijne plek met ruim zicht op het kanaal. Vandaag geen grote cruiseschepen, maar wel een paar flinke vrachtschepen voor onze neus langs.  
     
   
     
   
     
  En......de camperplaatsbeheerder heeft tussen 17.00 en 18.00 uur de biertap open en bakt Bratwursten. Hoe Duits kun je het hebben.  
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
  Het was erg, heel erg warm vandaag. Op de camperplaats 33 graden in de schaduw en in de camper werd het 38 graden. De airco gaat dus op volle toeren aan. Wat een zomer........  
     
   
     
  Als de zon onder gaat aan de overkant van het kanaal .....  
     
   
     
   
 
 
TERUG   << VORIGE DAG   dag 54   VOLGENDE DAG >>   TOP