10 augustus 2018
  
 
  
DAG 57
 
 
 
  Afgelopen nacht was er een paar uur stormachtig weer, daardoor is het lekker afgekoeld. Als we van de camping vertrekken is het 18 graden. Vandaag wordt het 20 a 21 graden met zo nu en dan dreigende luchten. Maar meer als een klein buitje krijgen we niet op ons dak. Door het verdroogde boerenland rijden we zuidwaarts. Via Lingen naar Nordhorn, wara we nog wat boodschappen doen.  
 
 
 
   
     
   
     
   
     
  Via Uelsen, waar een grote kerk in het centrum staat, rijden naar Coevorden om de grens naar Nederland over te gaan.  
     
   
     
   
     
   
     
   
     
  Ook in Nedrlnad is het erg droog geweest en dat is te zien op de akkers en in de bermen. Bomen, struiken en heide, veel is bruin geworden en waarschijnlijk zal er een gedeelte deze zomer niet overleven.  
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
  Eind van de middag zijn we weer thuis, na een een prachtige reis van 57 dagen. We reden ruim 8800 kilometer door Nederland, Duitsland, Denemarken, Zweden en Noorwegen met een gemiddelde snelheid van 46 kilometer per uur. Het was, net als in de rest van Europa, zeer warm. Veel mensen volgden ons door de website bijna dagelijks te bekijken. Het is leuk als we van hen een reactie zien in ons gastenboek. Wij zijn alweer plannen aan het maken voor de volgende reis in 2019.  
     
   
     
   
 
 
TERUG   << VORIGE DAG   dag 57       TOP