27 mei 2019
  
 
  
DAG 31
 
 
 
  We verlaten de uiterst rustige camping in Olot, waar de stilte alleen verstoord werd door de roep van een pauw en het kraaien van de haan. Als we vertrekken is het 23 graden en de temperatuur loopt nog wat verder op. Vandaag rijden we naar de Costa Brava. Het bruisende toeristengebied aan de Middellandse zee.  
 
 
 
   
     
  In de verte zien we nog steeds wat sneeuw op de bergen.  
     
   
     
   
     
  De N260 is hier en daar opgegaan in de A26. Wat verderop een heel eind weer als normale N-weg, maar er is overal erg weinig verkeer.  
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
  De dichte bebouwing van de kust komt in zicht. Hier liggen de campings op een rij en allemaal vol met een zeer internationaal gezelschap van caravans en campers. Ook wel interessant om het "andere Spanje" te zien.  
     
   
     
   
     
   
     
   
     
  In Roses checken we in op camping Salata, waar we schuin tegenover een stel bekende BE'ers komen te staan. En dat is niet toevallig, we hebben met hun afgesproken voor "Happy Hour".  
     
   
     
   
     
   
     
  Met z'n viertjes maken we een sightseeing tour door de omgeving. Uiteraard eindigt dat op een terrasje voor een echte "witte Sangria". Het is genieten van de omgeving met de prachtige palmbomen en erg gezellig met elkaar.  
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
  Deze dag reden we 75 kilometer van Olot naar Roses.  
     
   
 
 
TERUG   << VORIGE DAG   dag 31   VOLGENDE DAG >>   TOP