5 juni 2019
  
 
  
DAG 40
 
 
 
  Ondanks de slechte weersvoorspelling hebben we afgelopen nacht slechts "ongeveer 27 regendruppels" gehad. Niets aan de hand dus en vanmorgen bij vertrek weer 20 graden. We verlaten de kasteelcamping in Aywaille om naar huis te gaan.  
 
 
 
   
     
  We besluiten Luik te vermijden en rijden oostelijk door agrarische gebied richting Maastricht. Grote hoogteverschillen en afdalingen van 12%. Imposante verkeersviaducten, er is altijd wel iets te beleven onderweg.  
     
   
     
   
     
   
     
   
     
  We rijden door oude dorpjes in de Ardennen tot we de Nederlandse grens overgaan.  
     
   
     
   
     
  Van Maastricht tot huis is het gigantisch druk op de weg, veel vrachtverkeer, veel files....dat zijn we niet meer gewend. Zo nu en dan even stoppen voor koffie of brood op een parkeerplaats. In de file hebben we alleen uitzicht op de wilde planten bij de vangrail.  
     
   
     
   
     
  Vandaag reden we 270 kilometer van Aywaille naar huis. In de afgelopen 40 dagen waren het totaal 6650 prachtige kilometers door Frankrijk en het Noorden van Spanje. De kust bij de Golf van Biskaje is geweldig mooi, de Pyreneeën maakten indruk en het weer liet ons niet in de steek. Kortom....het was een geweldige reis.  
     
   
 
 
TERUG   << VORIGE DAG   dag 40       TOP