23 juni 2019
  
 
  
DAG 2
 
 
 
  Vanmorgen vertrekken we met 23 graden, we rijden eerst naar Walsrode, dan naar Bad Fallingbostel en Dorfmark. Het is mooi weer om te rijden, het landschap is fraai: bossen, akkers en graanvelden. In de rode bakstenen dorpen zien we regelmatig oude vakwerkhuzien.  
 
 
 
   
     
   
     
   
     
   
     
  Het Rathaus van Soltau is opvallend blauw geschilderd. Wij rijden verder richting Lüneburg, waar we in een "Umleitung" terechtkomen. Maar ook deze alternatieve route is de moeite waard: door het bos en langs aardappelvelden. Van Lüneburg naar Lauenburg rijden we de zo genoemde "Alte Salzstraβe".  
     
   
     
   
     
  In de middag als het al tegen de 30 graden is stoppen we in Hohnstorf aan de Elbe. Aan de overkant van de Elbe ligt Lauenburg. Op de camerplaats is net één plaats vrij en daar gaan we staan, met de neus naar het water. De luifel uitdraaien en fijn in de schaduw zitten.  
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
  Een paar "showrijders" maken een rondje over de camperplaats. Het weer nodigt ook uit om met deze fraaie auto's de weg op te gaan......  
     
   
     
  Het dagelijkse klusje van voorruit schoonmaken wordt uiteraard ook vandaag, in de hitte, gedaan. Morgen weer goed zicht.  
     
   
     
  Vandaag reden we 150 kilometer van Essel-Engehausen naar Hohnstorf  
     
   
 
 
TERUG   << VORIGE DAG   dag 2   VOLGENDE DAG >>   TOP