26 september
 
 
 
DAG  28
   
 

Vandaag hebben we voor het eerst de hele dag regen. Laag hangende wolken en alles is grijs. En dat terwijl er al zoveel mooie herfstkleuren te zien zijn. Maar met regen fotograferen geeft helaas geen goed resultaat. We rijden met 15 graden een prachtige route, die we graag met droog en zonnig weer nog eens zullen rijden. We rijden naar het noorden, naar Konz en Trier aan de Moezel. Dan langs de grens met Luxemburg, langs de Sauer.

 
 
 
 
 
 
Benzinestations zien we niet langs onze route, waarschijnlijk tankt iedereen in Luxemburg waar de brandstof stukken voordeliger is. Dat "moeten" wij dus ook maar doen, het scheelt 15 cent per liter diesel. We steken even de grens over, die middenin de Saurer ligt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vlak voor Aachen zien we verschillende huizen met enorme beukenhagen om het perceel heen. Poorten worden erin uitgeknipt.
 
 
 
In Aachen is de camperplaats elke avond vol. Wij komen om 17:00 uur op de "pitchstop" te staan. Voor iedereen die later binnenkomt, probeert de beheerder nog een plekje te organiseren. En morgenvroeg......dan staat het stampvol met campers die er alsnog maar tussenin zijn gaan staan.
 
 
We reden vandaag 246 mooie en natte kilometers van Saarburg naar Aachen.
 
 
TERUG   << VORIGE DAG   dag 28   VOLGENDE DAG >>   TOP