27 september
 
 
 
DAG  29
   
 

De camperplaats in Aachen was weer bomvol vannacht, net zoals alle andere nachten volgens de beheerder. Fijn is hier dat om 8 uur de bakker er is met verse broodjes. Dus even croissantjes en iets voor bij de koffie gehaald. Vandaag gaan we naar huis en rijden Aachen uit om via Vaals Nederland in te rijden. Nog even van het Limburgse landschap genieten en dan gaan we de snelweg op.

 
 
 
Ook in Duitsland zagen we akkers met een gewas met oranje bloemen. Waarschijnlijk zijn het Afrikaantjes, die gebruikt worden om aaltjes in de grond te bestrijden.
 
 
 
Even koffiepauze en dan staan we tussen de grote jongens.....voor campers en caravans was er geen plaats op deze parkeerplaats, de Romeinse Put.
 
 
Als we de Waalbrug over zijn, dan is het niet ver meer naar huis.
 
 
We reden deze dag 248 kilometer van Aachen naar huis. We maakten de afgelopen vier weken een mooie reis langs de grenzen van Duitsland. Eerst in het noorden naar de waddenkust en daarna langs de grens met Polen en Tsjechië, door de voormalige DDR. In het zuiden "deden" we de Alpenstraβe, een prachtige route door de Alpen langs de grenzen van Oostenrijk en Zwitserland. In de laatste week reden we noordwaarts, langs de grens met Frankrijk, Luxemburg en België. Totaal 4807 bijzondere en interessante kilometers. We hebben ervan genoten.
 
 
TERUG   << VORIGE DAG   dag 29       TOP