CAMPERREIS
 
 
 
DUITSLAND
    2 AUGUSTUS 2020
 
 
 
DAG 7
 

Na de erg warme zomerdag gisteren, beginnen we vandaag met regen. Het frist lekker op en de temperatuur daalt naar ongeveer 20 graden, dat is prima. Op deze overnachtingsplek was geen mogelijkheid om drinkwater in te nemen, dus dat gaan we onderweg doen deze keer.

 
 
 
In het plaatsje Schwante heeft de bakker een prachtige camperplaats aangelegd en kunnen we onze watertank vullen. Betalen in de "Kassa van het Goed  Vertrouwen"
 
 
 
 
We rijden verder naar het noorden, regelmatig is dit over de route van de Deutsche Alleenstraβe, dus oude wegen met prachtige bomen. Soms is het onderhoud aan de weg wat achterstallig en is het een "Deutsche Hobbel Strasse", maar zeker mooi. Door oude dorpjes en stadjes, op deze dag is het erg rustig overal.
 
 
 
 
 
 
 
 
We eindigen deze dag op de camperplaats van de jachthaven van Wesenberg (www.marina-wesenberg.de) een prima overnachtingsplek met ruime plaatsen. In verband met covid-19 is het toiletgebouw gesloten, geen probleem voor ons. De stroom is bij de prijs van 15 euro inbegrepen.
 
 
 
Deze dag reden we 141 kilometer van Brandenburg an der Havel naar Wesenberg.
 
 
TERUG   <<< vorige dag   dag 7   volgende dag >>>   TOP