CAMPERREIS
 
 
 
NEDERLAND
    6 JULI 2020
 
 
 
DAG 2
 

Tolkamer, mooie plek om te staan. Je krijgt er een stempelkaart en als je 5 stempels hebt verzameld mag je een nacht gratis staan. Grappig toch... Vanmorgen wakker worden, met bewolking, soms zon en soms een regenbui. Voor onze neus wordt een auto aan boord van een schip getakeld. Er is hier altijd iets te zien. Maar wij gaan vanmorgen verder, richting Haaksbergen.

 
 
Over de Spijksedijk rijden we stroomopwaarts nog een stukje langs de Rijn, om dan af te slaan naar Elten In Duitsland.
 
 
In Elten doen we even "Duitse" boodschappen: lekkere afbakbroodjes en Kartoffelsalat. Vervolgens rijden we terug naar Nederland om via Babberich weer oostelijk en meer naar het noorden van Nederland te rijden.
 
 
Langs velden en akkerbouwgebieden, Zeddam, 's Heerenberg, Gendringen, Ulft, Dinxperlo en Aalten tot vlak voor Winterswijk. Bij Obelink is het zóóóó druk, er staan wel 200 campers op de parkeerplaats. Allemaal winkelen.... Wij drinken "thuis" koffie en gaan niet eens naar binnen, veel te druk.
 
 
 
 
Mooie wegen met prachtige oude bomen, we rijden door tot Haaksbergen.
 
 
Op camping Scholtenhagen (www.campingscholtenhagen.nl) zijn prima camperplaatsen, met stroom en water. Goede plek voor een overnachting.
 
 
 
We reden vandaag 105 kilometer van Tolkamer naar Haaksbergen.
 
 
TERUG   <<< vorige dag   dag 2   volgende dag >>>   TOP