Camper ophalen bij Cruise America (SALT LAKE CITY)

     
van : Hotel La Quinta
via : Cruise America
naar : KOA RV Park
 

Als Hans deze morgen zijn koffer openmaakt, blijkt dat deze door de Security is doorzocht. Er is netjes een briefje achtergelaten. Waarschijnlijk had men interesse in de laptop en de zak met snoeren en kabels.
 
Na het ontbijt, met zelfgebakken wafels, gaan we met een taxi naar Cruise America. Dit jaar krijgen we een camper met een kenteken van de staat Nevada. Alles is weer prima in orde en als we wegrijden vallen de laatste spatjes regen en wordt het mooi weer.

Eerst naar de Walmart, twee grote karren met boodschappen halen. We hebben veel bergruimte en hadden ons boodschappenlijstje bij ons.

 
 
 

Onze camper heeft een benzinetank van 55 gallon (1 gallon is 3,79 liter), daar kan dus 208 liter in. Aangezien er een Ford V-10 onder de motorkap ligt, is zo'n grote tank wel nodig. Benzine kost in Amerika ca $ 3,25 per gallon en een dollar is € 0,74.

 
 
 

Op de KOA camping van Salt Lake City krijgen we een prima plaats (hadden we thuis al gereserveerd) en eten we buiten een lekkere maaltijdsalade. De camping ligt op 1.290 meter hoogte.

 
 
 

TERUG

 

< VORIGE DAG

 

dag 2

 

VOLGENDE DAG >

 

TOP