17 juli 2016
       
 
  
DAG 2
 
 
 
  Afgelopen nacht heeft het tegen de morgen een poosje geregend, maar om 8:30 uur is het droog. Voor we vertrekken kopen we bij de sani-zuil op de camperplaats nog even een aanvulling op ons schone water. Voor 1 Euro kan er 120 liter getankt worden en dat hebben we niet allemaal nodig. Een "buurman-camperaar" bietst 10 liter water van ons.... ha,ha, mag best. Hij betaalt ons ook nog 50 cent! Het is 9:30 uur als we de camperplaats verlaten. Het is zondag en dat is te merken op de buitenwegen die we rijden, het is erg rustig. Opnieuw rijden we langs graanvelden, stukken mais en door mooie bossen.  
 
 
 
   
     
  Bij Lübeck rijden we door de Herrentunnel onder de rivier de Trave door. Het kost een tolgeld van 3,10 euro, maar de weg is lang niet zo druk als de snelweg.  
     
   
     
  Boven Travemünde bij de plaats Scharbeutz checken we om 16:00 uur in op campingplatz "Seepferdchen", waar we een fijne plek bij de ingang krijgen. Op het gras, maar wel een harde ondergrond. De camping is stampvol en veel caravans en campers worden doorgestuurd.  
     
   
     
   
     
  Alvast de voorruit schoonmaken voor de volgende dag, onder toezicht van onze mascotte "Moose"  
     
   
     
  We reden vandaag 259 kilomter met een gemiddelde snelheid van 52 kilometer per uur. Het was deze dag drrog, met veel zon en 22 graden.  
 
 
TERUG   << VORIGE DAG   dag 2   VOLGENDE DAG >>   TOP