31 augustus 2017
  
 
  
DAG 27
 
 
 
  Het is niet echt afgekoeld deze nacht, om 6 uur is het nog steeds 20 graden en dat is het ook nog als we om 10 uur vertrekken. Maar inmiiddels is het gaan waaien en regenen en daalt de temperatuur drastisch uiteindelijk naar 13 graden. Het blijft de hele dag continue regenen. Toch ook wel een bijzonder gezicht, die laaghangende wolken.  
 
 
 
   
     
   
     
   
     
  Vanaf Brunnen rijden we richting Schwyz en dan naar de Laurzersee, waar we langs het meer rijden. Soms kunnen we zien wat er aan de overkant is.  
     
   
     
   
     
  Even koffie drinken naast een veldje verregende bloemen.  
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
  Vandaag hebben we verschillende meren in onze route zoals de Zugersee, de Ägerisee en de Zurichsee. Overal even grijs en nat, maar we kunnen nog wel zien dat het een mooie afwisselende streek is met veel watersport bij mooi weer.  
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
  Vanaf Sattel, dalen we via Rothenthurm en Feusisberg af naar Freienbach aan de Zürichsee. Langs de zuidzijde van dit meer rijden we naar Zürich, een drukke, grote stad met oude grandeur.  
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
  Langs de noordzijde van de Zürichsee rijden we langs Rapperswil-Jona tot Smerikon. Dan via Uznach en Gommerswald naar Wattwil. Het is hier toch weer wat bergachtig en we klimmen gestaag omhoog.  
     
   
     
   
     
   
     
  Via Stein rijden we naar Waldhaus, waar we in de stromende regen aankomen op camping Schafbergblick  Het is genoeg geweest voor vandaag. De camping ligt op een hoogte van 1030 meter. (www.schafbergblick.ch)  
     
   
     
  Vandaag reden we 194 kilometer van Brunnen naar Waldhaus.  
     
   
 
 
TERUG   << VORIGE DAG   dag 27   VOLGENDE DAG >>   TOP